Onze Paarden

Al meer dan 20 jaar houden we ons bezig met het fokken van spring- en dressuurpaarden. We hebben een klein maar kwalitatief goed paardenbestand en fokken ieder jaar 2-5 veulentjes.

De basis van veel van onze springpaarden is de elite merrie Atlanta H. Deze Burggraaf-dochter van de merrie Paula keur pref.prest. bracht ons al meerdere internationaal geklasseerde springpaarden. Onze fokmerrie's Ischa en Mary-Lou en enkele veelbelovende jonge paarden stammen af van deze merrie.

In de dressuurfokkerij hebben we twee lijnen,één beginnend met Sindy een nakomeling van Contango, Moeder van ondermeer het lichte tour paard Wester en Z-geklasseerde Gloria (Jazz) . Inmiddels zetten we de fokkerij en sport voort met kleindochter Layla, deze jonge Everdale dochter wordt gereden door Robert-Jan Visser.   

Onze tweede dressuurlijn startte bij de aanschaf van Havidoff-dochter Neapolita, de moeder van onze fokmerrie Hannapolita (V Romanov).Neopolita is een succesvol fokproduct van de familie Rutten uit de combinatie van hun eigen hengsten Havidoff en J.Amagun. Uit deze familie komen meerdere hoog geklasseerde paarden.  

 


Onze toppers